Makeup Revolution RELOADED NEWTRALS2

Makeup Revolution RELOADED NEWTRALS2

My GIVEAWAY:

Hello everyone and thank you for watching my video. Do not forget to click on Subscribe.
My channel is very much about everyday makeup and beauty products. I share with you my experiences on how to cover pimples, acne scars and how to get beautiful skin. I myself have had acne and now have scars that I do not feel comfortable with. In my channel you will get tips on makeup products I use, testing and share my opinions. I have hooded and share my tips how to do eye makeup for hooded eyes. I also wear glasses and show how to do eye makeup for anyone who wears glasses. I have some makeup tips for looking gorgeous in your glasses. I also do makeup review.

♡ For any business inquiries please email me at: diddi5@yahoo.com

Svenska/Swedish

Hej alla och tack för att titta på min video. Glöm inte att klicka på Prenumerera.
Min kanal är mycket om vardagliga smink och skönhetsprodukter. Jag delar med mig av mina erfarenheter om hur man ska täcka finnar, akne ärr och hur man får vacker hy. Jag har själv haft acne och nu har ärr som jag inte trivs med. I min kanal får du tips om makeup produkter jag använder, provning och dela mina åsikter. Jag har hängande ögonlock och dela mina tips hur man gör ögonmakeup för hängande ögonlock. Jag bär också glasögon och visa hur man gör ögonmakeup för någon som bär glasögon. Jag har några makeup tips för att titta vacker i dina glasögon.

Instagram: Aidadiddi55 Comments

 1. Silah Mae says:

  i didn’t know you were hosting a giveaway girl omgosh, overall great video sis thank you for sharing this wonderful video for us .. overall great video girly! 😘 stopping by to show my love and support! thumbs up # 3 ! xoxo love it sis

 2. Kelly Wolfe says:

  I am actually living for those swatches right now and I gravitate towards warm colors and shades a lot I’m definitely going to have to check this Palette out when I can 💚💙💗💜💛

 3. Kelly Wolfe says:

  Great video thanks for sharing I would definitely like to see a video on that 💛💜💗💙💚

 4. Joy In Your Heart says:

  Gorgeous on you hun thanks for sharing 😀

 5. Inger Schmidt says:

  Hej Aida. Är fortfarande lite avis på dina vackra bruna ögon som passar i alla färger. Starka färger som du passar så bra i. Jag har gröna ögon och det är lite svårare att färgsätta. När jag hade dansen som yrke så hade jag starka färger , men då hade jag så starka lampor på mig så det såg inte så konstigt ut. Nu är färgerna mycket starkare och kräver sin kvinna och det är du ,så var inte rädd att prova en dag i skolan. Var lite modig. Barnen kommer nog tycka att du är den finaste lärare som finns. Var rädd om dig så hörs vi snart. Kram Inger

Leave a Comment